Gerilla Anası Safiye Hanım (veya arkadaş) hakk ile birleşti

Başınız sağ olsun Sayın Kalkan..

Sakın üzüntünü gizleme. Ben iki sene dağda silah taşımış, emekçi, sürgün insanı anamı kaybettiğimde ülke insanına yaptığı hizmetten dolayı ayaklarının altını öpemediğim için üzüntü içindeyim. Ben sana hiç bir tavsiyede bulunmuyorum.. Ama içinden geldiği gibi zaman zaman boşalmanı ayıplayacak kafaları da ayıplamaktan kendimi alamayacağım. Umarum böyle biri çıkmaz.

Gerilla anası Safiye çok iyi bir çocuk büyüttü, onu insanlığa hediye etti. Duran adını verdi bu insana, yani sana.. Senin kıymetini en iyi, gerilla saflarını terk eden, fakat geçmiÅŸlerine sahip çıkan eski gerillaları dinlerken anladım. Onlar bana bilge Duran’ı, insanı merkeze koyan, seven ve sevilen bir gerilla öğretmenini tarif ediyorlardı. Ben zaten bunu biliyordum.

Bu insan Safiye Hanım’ın, Safiye ArkadaÅŸ’ın, gerilla Anası Safiye’in eseridir.

Güle güle Safiye Ana, Safiye Hanım, Safiye Arkadaş. Hakk sana kapılarını açsın..

2013-01-31

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz



basiniz yani hepimizin basi sagolsun basta gerilla komutanimizin

deniz karadeniz

2013-02-25 18:36 - sevbas ape sirac sizin vesili oldugunuz bu yaziyi okuyup bende sn kalkana bassagligi dileklerimi sunuyorum safiye anamiza allahtan rahmet kederli ayile ferdlerini basiniz sagolsun iyi bir gerilla ögretmeni iyi bir gerilla önderi ve iyi bir gerilla komutanini yetisdirginiz icin kendinizlen gurur duymalisiniz evet kürdlere bu cok degerli evladi verdiginiz icinde sükranlarimi sunuyorum topraginiz bol olsun menani cennet olsun sn ape siraca tesekürlerimi ve minetlerimi sunuyorum kaleminiz hic susmasin elleriniz de dert görmesin her biji ape sirac silav u rez xwe peskes dikim dembas