Tutuklama yok, halka karşı savaş var!

Türk “islami faÅŸizmi”nin ÅŸefi ErdoÄŸan, Türk Devleti’ne yaraşır kalleÅŸlikte ve kirlilikte bir Kürt-Türk Savaşı’nı yönetiyor. Bu unsur gittiÄŸi her yerde, yönettiÄŸi veya katıldığı her toplantıda adiliÄŸin en hasını göstermekte bir beis görmüyor.

OrtadoÄŸu’da adi..

ABD’de adi..

BM’de adi..

Aynı ErdoÄŸan’ın kurmayları ise adi birer yalaka gibi davranıyor, her yerde, her ortamda Duçe’nin OrtadoÄŸu’daki lider pozisyonunu parlak sözlerle kitlelere yutturmaya çalışıyorlar.

(Burada küçük bir not düşeyim.. Yazılarımda uslup sertliÄŸinden bahsedilir. Ama düşünün ki karşımda “sayın” diyebileceÄŸim hiçbir Türk, Ä°ran ve Kürd’e düşmanca bakan diÄŸer kiÅŸilik yoktur.)

Evet Bay ErdoÄŸan, diktatörlerin demir yumrukları altında inim inim inleyen ve Ortaçağı bir adım aÅŸamamış, zavallı ve sürü halinde yaÅŸamak zorunda bırakılmış bazı halkların, Araplar’ın, zorlama lideri olabilir. Ama aynı ErdoÄŸan’ın liderliÄŸi, faÅŸist ÅŸef pozisyonu gerçek liderlik deÄŸil. O ABD tarafından ortaya itilmiÅŸ taÅŸeron bir liderdir, taÅŸeron bir ÅŸeftir. Bu taÅŸeron ve bağımlı yapısı ile ErdoÄŸan ve yönettiÄŸi Türk Devleti, Kürdistan’daki katliamlarını dünyaya karşı gerekçelendirme lüzumu dahi hissetmiyor. Aynı ÅŸekilde dünyaya da “kafa tutmakta” bir sakınca görmüyor. AB Ãœyesi olan Kıbrıs’ın kuzeyini yutmuÅŸ, ekonomik kaynaklarını da yutmak üzeredir. EÄŸer danışıklı bir dövüş deÄŸilse, ÅŸimdi de Ä°srail gibi zor bir lokmayı gözüne kestirmÅŸ durumdadır.. Aklınca 100 atom baÅŸlığı bulunan Ä°srail’i sindirecek. Tıpkı “kükreyen fare” filminde iki süper güce kafa tutan küçük Avrupa dukalığı gibi..

Ä°ÅŸte sınırsız güçlerle bezendirilmiÅŸ bu çaÄŸdaÅŸ Cengiz Han, bu Anadolu’lu “Kuyucu Murat PaÅŸa” (toplu mezarlar), bu Gaddar Selim (Sultan Selim nam eÅŸkiya) ÅŸu anda tam gaz bir (kızıl veya beyaz) Kürt Katliamı yürütüyor.. Ä°ran ve Obama’nın içinde yer aldığı onursuz, omurgasız ittifaklara giriÅŸiyor. Bay Obama ve devamı olduÄŸu geleneÄŸin, Kürdistan meselesini bir NATO meselesi haline getirdiÄŸi görürsek hiç ÅŸaÅŸmayalım (hani ya olur dersek başımız aÄŸrımaz).

Birkaç gün önce, Åžemzinan’da bölgesel bir çatışma cereyan etti. Türk Ordusu esaslı bir darbe yiyince doÄŸrudan doÄŸruya sivil hedeflere yöneldi ve çok sayıda sivili ÅŸehit etti. Hiç kimse, Güneyli Kürtler, Türk partileri, NGO’lar dahil hiç kimse gıkını bile çıkarmadı. Ama bu vahÅŸete cevap olarak Türk baÅŸkentinde TAAAK diye bir ses çıkınca yukarda saydığım çevreler ayaklarına basılmışcasına bağırmaya baÅŸladılar.. Dökülen Kürt Kanı olunca susan, ÅŸimdiye kadar sakındığım Güneyli Lider her zamanki gibi, katliamlar çerçevesinde Türk Devleti’ne paralel bir bildiÄŸi yayınlayarak olayı “bı tûndî ÅŸermezar” etti. Hatta gerilla liderliÄŸi bile bu savunma tarzını kınadı.. BEN ASLA BU SAVUNMA TARZINI KINAMIYORUM! Tükler’in gerçekleÅŸtirdiÄŸi sivil ve kural dışı askeri katliamları kınanmadıkça, engellenmedikçe eylem yerindedir..

Kürt Halkı’na karşı topyekun savaÅŸ ilan eden, her gün onlarca BDP’liyi zindanlara tıkan bir faÅŸist sistem var orta yerde.. Bu gayri meÅŸru devlete ve onun saldırılarına MEÅžRU ZEMÄ°NDE KALARAK CEVAP VERÄ°LEMEZ. Ben BDP bu iÅŸi yapsın demiyorum. PKK bu iÅŸi yapsın demiyorum. Ama onların dışında kalan Kürt Halkı’nın fedailerinin morallerini bozmaya da kimsenin hakkı yoktur diyorum. ETA bunu yaptı, IRA bunu yaptı ve özgürlük mücadelesini yükseklere taşıdı.

Türk Devleti topyekun bir saldırı baÅŸlatmışken, Kürtler’in ve Blok veya Kongre Hareketi’nin her platformdan yararlanması tabiidir ve görevdir. ErdoÄŸan Devleti sizi tahrik etmektedir ve tahriklerine devam edecektir. Bu tahriklere prim vermeyiniz. Bence Parlamentodan yararlanmama kararı hedefini bulmuÅŸtur. Bundan sonrası adiÅŸ osmanlı oyunlarına gelmekle eÅŸtir. Sosyalistler, özgürlükçü demokratlar her platformdan yararlanmanın kıymetini iyi bilirler. Parlamento’nun o aldatıcı kürsüsüne çıkılmalı ve gerçekler haykırılmalıdır. “Parlamento tek çıkış yoludur” demagojisine yatanlara bunun kocaman bir yalan olduÄŸu gösterilmelidir. Nasıl yapılır bu? Şöyle: DoÄŸru ve çözümü intac eden öneriler sunularak bunların nasıl “oy çokluÄŸu” ile red edildiÄŸi gösterilmeli, parlamentonun aslında bir çoÄŸunluk diktaturası olduÄŸu gösterilmelidir..

Bu bir öneridir. Umaarım dikkate alınır...

2011-09-26

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz



Altadici kursuye gerek yok

Dirok

2011-09-27 12:59 - Maden savas, sonuna kadar savas. Parlementolarina, ve aldatici kursulerine gerek yoktur. Topyekun savas ile Erdogan ve AKPsi catir catir catirdatilmali, parttiler coplugune atilmali ve sonrasindaki yeni hukumete, takinacagi tutuma gore yeni adimlar atilmalidir. Bunun disindaki tum "adimlar", Osmanli oyununa gelmektir. Bu boyle biline!

NÄ°HAÄ° DARBE Ä°NDÄ°RÄ°LMELÄ°DÄ°R !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSU

2011-09-27 00:55 - GERİLLAmızın Hareket ve eylem tutsaklığından (1999 dan Bu güne )kurtulup kutsal görevi olan ülkemizi işgalcilerden kurtarmak uğruna eylemlere başlaması halkımızı ve dostlarımızı memnun etmenin üstünde mest etmiştir.Çünkü geçmişte PKK nin yaptığı tek taraflı ateşkesler (özalın zamanındaki ilk ateşkes hariç) ve AKP devletinin açılım adı altında yaptığı taktikler (aslında hileler) yada (osmanlı oyunları) tc,yi tamamen şımarttı.KÜRDİSTAN halkınıda umutsuzluğa kaptırdı.30,yıllık devrimci partimiz nasıl oluyorda bir tücarın oyunlarına gelebiliyordu? binlerce yigidin seve,seve can verdiği kutsal mücadelemizin sonucu tücara sıradan bir mal olmuştu fikri oluştu!!!!!!!!!!!! Ardı arkası kesilmeyen eylemleri (nasıl olursa olsun) partimizin devam etirmesi gerekiyor.AKP,tücarbaşı karcısı Erdoğanın esip gürlemesi bu eylemlerin çok etki yaptığının ispatıdır.Burda şunu belirtmek ve bilmek zorundayız. 1979 da Nikaragua da devrimci mücadele karşısında yenilip kaçan ,devlet başkanı SOMOZA,cok sert bir demeci radyo ve tv,de yayınlatır.Bu günlerde tücarbaşının bağırarak söyledigi,papuç bırakmayız,taviz vermeyiz,ezeriz türünde bir demeç yayınlanırken Somoza diktatörü komşu ülke Bolivya yolundaydı.Yani kaçıyordu.Ülkesini terk ediyordu. Bu yapılan eylemler nihai darbe niteligini taşıyor.Eger tc,nin obezite partisi AKP,açılım safsatasını iyice sulsndırırsa bu demeki yeni oyunlar devreye koyacaktır.Bu oyunlarda tabiki oyalama olacaktır.İnsanım diyen bir kişinin düşünmesi lazım.Binlerce partili politikacımızı hapislere tıkıyorlar ve adınada (KüRD açılımı )diyorlar.Bu durum taktiklerin enen alasıdır.Yani tücar efendi dağdaki GERİLLA ile baş edemiyor.Dağdaki GERİLLA mızın taktiklerini şehirlerde ve etki alanlarında uyguluyor. ve malesef bu taktikler esaret döneminde tam etkili oldu.(1999 )daki durum. Obezite bilindigi gibi aşırı şişmanlıktır.Dış görünümü şişko bakımlı gibi algılanır.zengin zan edilir.Oysa obezite olan kişi rahatsızdır ve tedaviye muhtaçtır.zavalı tc,de obezite hastalığına yakalanmıştır.Aynen öyledir.Şimdi diyeceksiniz bunun sırasımı.Evet sırasıdır. Çünkü tc.nin obezite hastalığı epey ilerlemiştir.Hemde çok çeşitli obeziteye yakalanmıştır.Dış ve iç borç,özel sektör ve halkın kişisel borçları tc.de obezite yapmıştır.Baş edilemiyen iş ve trafik kazaları tc.nin ayrı ve katmerli obezitesidir.Dünyanın enaz,60,ayrı ülkesinde karın tokluğuna çalışan tc.vatandaşlarıda tc.için obezitedir.Bu örnekleri çoğaltmak mümkündür. işte tücarbaşı erdoğanın,ha babam,de babam,cinsinde bağırmasında bu obezite cinslerinin etkisi büyüktür.(ölmüş eşek,kurtan korkmaz) misali bu duruma tam uygundur.İşte şimdilerde yapılan eylemler bundan dolayı nihai darbe niteligini taşıyor.bir veya iki yıl devem edecek olan eylemler, netin,neti tc.yi masaya oturturur.ve adil bir barış sağlanır. Şimdi obezite hastalığını anlatma zamanı ve yeri olduğunu herhalde anlatabildim.tc.nin de obezite hastalığının tedavisi başlamış olur.(inşalah iyileşemez.)

Sayin kelami...

Gordeni

2011-09-26 23:45 - Azerilerin deyişiyle Allah size uzun bir heyet beğş eylesin, düşmenin kelbinde o mübarek kılıcınız heç eksik olmasın. Karşı tereftan heç kimseye sayın demem dirsiniz we Allah şahitdir ki hekikati danişir ve düşmandan korkmisiniz. Son diyeceğim şudur, kendilerine güya ben yazarım, yurtseverim, aydınım, kürt ve Kürdistan için çabalıyorum diyen ve Kürdistan Ulusal hareketini karalayan o devşirmeler size qurban olsunlar. Bari biraz sizden cesaret alıp utansınlar. Düşman varken insan kardeşlerine karşı enerjisini harcar mı? Selam ve saygilar