Korkuyorsun!

Partin olan AKP’nin grup toplantısında çekilen filmdeki yüz hatlarını oldukça iyi tahlil ettim. Bir doktor olarak psikolojini, psikolojik savaÅŸ (PS) konusunda yayınlanmamış bir kitabı olan “yarı uzman” biri olarak mimiklerini, söz seçimindeki zavallılığını, Delil kullanmaktaki endiÅŸelerini defalarca inceledim. Sonuçta ÅŸu teÅŸhiste bulundum: EndiÅŸe her tarafından dökülüyor! Korkuyorsun!

Bütün diktatörler aslında korkaktırlar. Halktan ve haktan korkar onlar. Geceleri yataklarına girdiklerinde, yani günahları ile baÅŸbaÅŸa kaldıklarında titrerler. Ertesi gün uyandıklarında ise “bir gün daha geçti, şükürler olsun” diye dua ederler. Sen onların en son örneÄŸisin..

Su katılmamış bir faÅŸistsin. Dayandığın sermaye bellidir. HükmettiÄŸin Türk Devleti’nde mahkemeleri canhıraÅŸ bir mücadele ile ele geçirdiÄŸinden beri yargıçları adeta vardiyaya baÄŸladın. “Gözlerinin üstünde kaÅŸların var” diyen herkesi içeri attırman çıldırma noktasına geldiÄŸini gösterir.

Kendi faÅŸist iktidarının akibetinden korktuÄŸun için iplerini elinde sımsıkı tuttuÄŸun ordu, MÄ°T, kontralar, yeniden inÅŸa ettiÄŸin polis teÅŸkilatı veya diÄŸer adı ile “imamın ordusu” sana yetmiyor. Åžu anda en büyük silah olarak Kürt Savaşı’na yönelmen senin hem umudunur, hem de, bilmiyorsun ama, sonun olacaktır.

Öte yandan senin PS uzmanı uÅŸaklarından Emre Uslu gibilerin gayretleri de kurtulmana yetmiyor, yetmeyecektir. Adam açık bir ÅŸekilde kimyasal silah, napalm veya eldeki bütün yasak silahların kullanılmasını savunmanın ötesinde teÅŸvik ediyor. Sonuç al, nasıl alırsan al! Bu iÄŸrenç alçak, devrin deÄŸiÅŸtiÄŸini, açık deyimi ile Türk Devleti’ne dur diyen hiç bir güç kalmadığını söylemek suretiyle korku salmaya çalışıyorsa da yetmiyor. Åžehit gerilla sayısı abartmaya çalışması bile senin korkunu bastırmaya yetmiyor..

Halktan, özellikle Kürt Halkı’ndan korktuÄŸun için, yapıştığın o kirli koltuÄŸun nimetlerini kaybetmekten korktuÄŸun için gün geçtikçe saldırganlığının dozunu arttırıyorsun (Gure har).

Obama gibi bilgisiz, cahil bir Lider’in gölgesinde ÅŸu anda gerçekten elini kolunu sallaya sallaya istediÄŸin silahı kullanıyorsun. Bu silahların kullanılmasının iÅŸaretini sen, RTE olarak “yakında yüzer yüzer ölüm haberlerini alacaksınız” cümlesi ile vermiÅŸtin. Bu silahları kullanmakta tereddüt etmedin. Ä°lk saldırıda kitleyi korkutacağını ve sindireceÄŸini sanmıştın. Ama tam tersine halk militanlaÅŸtı. Gerilla anası: “geride kalan 8 oÄŸlumu da teker teker daÄŸa yollayacağım” dediÄŸini duyduÄŸunda yanında olmak isterdim.. Bir diktatörün korkusunu canlı yaÅŸamak bir ömre bedeldir.

Åžimdi Merkel gibi Obama’ya bağımlı ve Almanya’ya yakışmayan liderlere bağırıp çağırıyor, onur kırıcı bir tarzla, Avrupa’da onurlarını koruyan Kürtler’e karşı sonuç almaya çalışıyorsun.

Varsın Emre Uslu gibiler Gerilla’ya Bahar aylarına kadar ömür biçsin. Varsın bu vicdansız dünya sessiz kalmakla Türk Devleti’nin katliamlarını desteklesin.

Ä°nanıyorum, bir baÅŸka anlam yükleyerekten; bir gün “hak gelecek, batıl zail olacaktır”..

Kürt Milleti!

EÄŸer ilerde köle gibi aÅŸağılanmak istemiyorsan, eÄŸer kendin olarak kalmak istiyorsan, Gerilla’yı öz canın gibi destekle!

2011-11-02

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz



Hewar

Gordeni

2011-11-03 17:15 - Insanoğlu bu kadar mi namert olur, bu kadar mi alçaklaşir. Bunlarin ya tarih bilgileri eksik yada Kürt halkini iyi tanimiyorlar. Evet, o namertlere sesleniyorum ulan siz değil napalm ve kimya dunyanin en etkili silahini dahi bu halkin uzerine deneseniz yinede mağlup olacak taraf siz olacaksiniz. İslam dininin şemsiyesi altina giren o iblis fetoş hocaniz af buyrun yani fetullah hocaniz da bunu iyi bilsin amerika değil Kurdistan ona mezar olacak. Fetoş efendi artik demogoji yapamayacak. Bu halkin temiz duygulariyla ve inanciyla oynanmasina izin verilmeyecek.

yüreğünin yanması lazım!

kemal

2011-11-03 14:26 - Silav Apê Siraç, kimyasal silahlarla gözbebeğimiz gerillanın üzerine gidilmesi, kimyasal silahların insanlık suçu olduğunun söylenmesiyle engellenmez. İnsanlık suçuyla suçlanmak sözünü ettiğin tayfa nszdinde onur olarak algılanmaktadır. İnsanlık suçu olarak adddeilmemektedir. Tarihen sabittir ki (Sayın Öcalan'ın da dediği gibi) 'Türk kendi şiddetinden daha baskın bir şiddet görmedikçe geri adım atmaz'. Oyunu bazen rakibin koyduğu kurala göre oynamak gerekir. Eğer bu adam ve tayfası anaların yüreğini yakmayı marifet kabul ediyorsa. yürek yakma tattırılmalıdır. O zaman yakan ateşin yakıcılığı gösterilebilir. Başka türlü de bu tayfanın kendi düşünsesini değişmez doğru olarak kabul etmesi, düşüncesi için kimyasal silah kullanma canavarlığında bulunması önlenmez. !Kısas'! Çoluk-çocuk öldürüyorsa, çoluk-çocuğu ölecek! Türk-Kürt ana-babaların yüreğini yakıyorsa, yüreği tam orta yerinden yakılacak! Hala bir takım gereksiz kafa karışıklığıyla vakit geçiren ilgili mercilere bunu sizin gibi büyüklerimizin teklif olarak götürmesi gerekiyor. Biz ulaşamıyoruz karar mercilerine, lütfen, siz ulaşabilirsiniz. Kısası hatırlatın bu canavar sürüsüne! Sağlıklı bayramlar diler, ellerinizden öperiz...

Hewar

Gordeni

2011-11-03 03:14 - Insanoğlu bu kadar mi namert olur, bu kadar mi alçaklaşir. Bunlarin ya tarih bilgileri eksik yada Kürt halkini iyi tanimiyorlar. Evet, o namertlere sesleniyorum ulan siz değil napalm ve kimya dunyanin en etkili silahini dahi bu halkin uzerine deneseniz yinede mağlup olacak taraf siz olacaksiniz. İslam dininin şemsiyesi altina giren o iblis fetoş hocaniz af buyrun yani fetullah hocaniz da bunu iyi bilsin amerika değil Kurdistan ona mezar olacak. Fetoş efendi artik demogoji yapamayacak. Bu halkin temiz duygulariyla ve inanciyla oynanmasina izin verilmeyecek.