Nasılsın Erdoğan?

Keyfin pek yerinde deÄŸil gibi.. Çok kötü görünüyorsun.. Yazık. Danışmanların da olmazsa sende ne zamanlama kalmış, ne de konuÅŸma kaabiliyeti.. Be adam (müsveddesi) sana padiÅŸahım, bir psikiatrise görün” diyen de mi yok? Eminim böyle diyeni yargıç denilen memurlarına teslim edip zindana tıkarsın..

Senin vücut dilinden ve söylediklerinden anladığım kadarı ile;

-PKK’yi Kürt Halkı’nın gözünden düşürmek için imkan dahilindeki bütün psikolojik savaÅŸ (veya mücadele/warfare) metodlarını kullanıyorsun, kullanacaksın. Bunları sana öğreten CIC, ÖHD ve MIT dahil konu ile ilgili bütün TC kurumları ve NATO’nun CIC’idir. Bunlar sana “brifingler halinde sunulmaktadır. Sen Avrupa’dan kıdemli PKK düşmanı Kürtler’i TC’ye keyif çatmaları için davet etmedin. Bunların emrine TRT-altı’yı, Dünya TV’yi, kısmen de Artuklu Ãœniversitesi’ni boÅŸuna sunmadın.. Hem de meÅŸruiyeti hiçlemek, yani bu “kurumlar”ın iÅŸleyiÅŸi ile ilgili kanunu çıkarmadın.

Åžimdi de “Ä°yi Kürtler”i parti kumyaya teÅŸvik ediyorsun. BoÅŸuna... Güney ile iliÅŸkilerini sıcak tutuyorsun. Kürtler arası çatlağın büyümesini, kendi açından haklı olarak, teÅŸvik etmek için bazı hapis yatmış olan unsurları da kullanmaya baÅŸlamış bulunuyorsun..

Uzaydan bir meteor düşse bunu PKK’nin üstüne atmak için her fırsatta harekete geçmek senin için sıradanlaÅŸmıştır. AÄŸzından;

“PKK kısa sürede bitecektir..”

“Hiç bir alanda etkinlikleri yoktur. TC’nin her karış toprağında ordu(muz) hakimdir..”

“PKK kayıpları çok fazlalaÅŸtı.”

“Açlık grevleri ile ÅŸantaj yapıyorlar.”.

Vs

Åžimdi gerillanın alan hakimiyeti konusunda çok somut bir misal vereceÄŸim.. Gerisini siz getirin. Türk TV’leri gösterdi. Osmaniye’de bir düğün. Bu düğünde Hakkari’de adam öldürmeye giren bir asker kiÅŸi evlenecek. Fakat ortada damat yok! Peki nerede imiÅŸ? Yollar gerillalar tarafından kapatıldığı için damat Hakkari’de çakılmış kalmış. Gelin “vatan saÄŸ olsun” diyerek tek başına oynayıp duruyor... (Sonradan helikopterle gerekli yere taşınan damat, Kayseri’de gelin ile buluÅŸuyor. Bu buluÅŸmanın ÅŸerefine askerin başı tarafından mükafatlandırılıyor)..

Eeee Bay ErdoÄŸan.. Hani hakimiyetin? Gerisini yazmıyorum, okuyucu tahayyül etsin. Bu arada emret valilerin “etkisiz hale getirilen gerilla” sayısı konusunda daha “iç açıcı” rakkamlar versin..Böylece beÅŸ yerine 54 deÄŸil, 154 gerilla etkisiz hale getirdik desin..

Sen ErdoÄŸan,

“Teröristlerle görüşmem” diyorsun.. Behey beyin fukarası adam, bilmez misin ki nihai tahlilde daÄŸlarda, ovalarda, sokaklarda, seçilmiÅŸlerin yürüttükleri kavga sayesinde ve zindanlarda vuruÅŸanlar kimin terörist olduÄŸunu tarihin sayfalarına nakÅŸedecekler.. Siyaset ve kurtuluÅŸ mücadelesinde tarihi yazacak olanlar kazananlar olacaktır.

Yine vücut dilinle bir diktatörü aÅŸarak kendini padiÅŸah sanmanın verdiÄŸi sonsuz gururla “aÄŸzımdan çıkan buyruktur, tebaam buna uymakla mükelleftir” diyorsun. Canın cehenneme!

Türk Hükümeti’nin Başı, son zamanlarda aklını “idam cezasının geri getirilmesi”ne takmış.. Cezayı isteyiÅŸ ÅŸekli de ilginçtir. AÄŸzından çıkanları alt alta koyduÄŸumuzda el-Qaida hukukuna doÄŸru yelken açtığını görürüz. AKP denilen bir makinayı da kullanarak ErdoÄŸansal bir Åžeriat düzeninin gerçekleÅŸmesi için hazırlanan planı uygulama alanına sokmayı, en azından deneyecektir. Bunun için en zayıf noktayı seçmesi tesadüfi deÄŸildir. GidiÅŸ, adım adım ErdoÄŸansal bir ÅŸeriat düzenidir.

Kemalizm tasfiye ediliyor diye kimsenin sevinmesine mahal yoktur. Dünya’da Kürtler kadar Kemal’den nefret etme hakkına hiç kimse sahip deÄŸildir. Yüzbinlerce Kürt’ü ÅŸehit eden, göçlerle bazı bölgeler ibret için boÅŸaltan bir zalimi hangi Kürt sevebilir? Ama Kemalizm’in tasfiye sürecine girilmesi hayır getirecek gibi deÄŸildir..

ErdoÄŸan,

Büyük bir ÅŸaÅŸkınlık içindesin. Bu ÅŸaÅŸkınlık içinde Kürt Halkı’na, Kürt Milleti’ne hakaret üstüne hakaret yaÄŸdırıyorsun. En tabbi hak talebini dahi ANCAK DÄ°Z ÇÖKEREK, ALÇAKLAÅžARAK talep edebileceklerini yayıyorsun etrafa.

Oysa Sen Erdoğan, lüzumundan fazla alçaksın. Bundan dolayı KÜRT HALKI NE KADAR ALÇALIRSA ALÇALSIN, senin seviyene inecek kadar eğilemez! Sen, basınınla okyanus ötesinde emirler yağdıran din taciri imamınla, stratejistlerinde, kontraların, polisin ve ordunla sadece günü kurtarmanın peşindesiniz..

Korkma Erdoğan... Seni destekleyen böylesine bir koyun sürüsü bulundukça Devletinin başı olursun.. Ama emin ol adam olmazsın..

2012-11-12

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz