Çocuk Kaatili Sensin Cemil Çiçek!

Geçenlerde BDP Eski eÅŸ baÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ bir demeç verdi. Olaylarda ÅŸehit düşen Halil Ä°brahim için Türk Hükümeti’nin özür dilemesini istedi.. Bu istem bir TV yayınında Türk Hükümeti’nin bilmem ne Bakanı Cemil Çiçek’e iletildiÄŸinde herif öyle bir celallendi ki, vay ki vay! “Türk Hükümeti çocuk kaatillerinden nasıl özür dileyebilir” mealinde boyunu aÅŸan bir cevap verdi.

AKP FaÅŸizmi, daha önce de kaydettiÄŸimiz gibi, çok kolay yalan söyleyen, demagog, omurgasız kiÅŸiliklerin öncülüğünde tırmanışını sürdürüyor. Kendileri Kürt Savaşı’nın on yıllardan beri sıcak bir ÅŸekilde sürdüğünü, bu savaÅŸta Türk Devlet Terörü’nün çocuk, kadın ihtiyar demeden insan öldürdüklerini, nice ocaklar söndürdüklerini herkesten çok iyi bilirler. Kendi BaÅŸbakanları’nın mealen; “yaÅŸları ne olursa olsun, yanlış zamanda yanlış yerde bulunan herkesin hedefte olduÄŸunu” dediÄŸi kayıt altındadır. Bu demeci verdiÄŸi gün Amed’de iki, Batman’da bir bebek ölüme merheba demiÅŸti.

Fakat elimdeki arÅŸivi karıştırdığımda 1992’den 2009’un ilk günlerine kadar Kürdistanlılar’ın kurÅŸunlanmuÅŸ, bombalara hedef olmuÅŸ 351 taze fidanı topraÄŸa verdiÄŸini gördüm.. Irza geçmeler de cabası. Mesela bir Kürt ilçesinde 13 yaşındaki bir kıza 300’ün üstünde askerin tecavüz ettiÄŸi yine kayıt altındadır..

Türk Hükümetleri’nin, (Atatürk, Ä°nönü, Saka, Menderes-Bayar, Gürsel, Ãœrgüplü, Demirel, Ãœrgüplü, Melen, Åžu havaya uçurulan kaatil ki adını unuttum, Ecevit yani bay hayata döndürme kaatili, Evren, Özal, Çiller, Yılmaz, Erbakan ve ErdoÄŸan) hepsi faÅŸist bir kaynaktan su içimiÅŸlerdir, belli süre içerisinde kurÅŸunladığı çocuklardan sadece 5 yaÅŸ ve altında olanlarının adlarını aÅŸağıda veriyorum. Dileyen kaynaÄŸa girerek tam listeyi alabilir.

Ä°ÅŸte liste:

1992’de 115 çocuk öldürüldü: Seyfettin Kapçin yeni doÄŸan, Muhrise Altay yeni doÄŸan, Halil Bebek 2 yaşında, Ahmet Kaya 1 yaşında, Fatma Kaçmaz 4 yaşında, Hatice Acar 5 yaşında, Medeni Aydın yeni doÄŸan, Medine Kartal yeni DoÄŸan, Mustafa Ok yeni doÄŸan Yusuf Budur 1 yaşında, Hamza Bulut yeni doÄŸan, AyÅŸe Balım yeni doÄŸan, Kemal Åžili yeni doÄŸan, Gülbahar Tunç yeni doÄŸan, Emrullah Gök 4 yaşında, HaÅŸim Gök 3 yaşında, adsız yeni doÄŸan bebek Gercüş, Rehan Evin yeni doÄŸan, Nurcan Özatak 2 yaşında, Orhan DaÄŸkeser 4 yaşında, Güler Sökmen 3 yaşında, Sinan DemirtaaÅŸ yeni doÄŸan, Devrim Eleftoz 1 yaşında, Ä°kmal Samur yeni doÄŸan, Reber Samur 1 yaşında, Gülsüme Samur 4 yaşında, Åživan ÇiÄŸirga 3 yaşında, Fırat Geçmez yeni doÄŸan, Mehmet Ä°ÅŸler yeni doÄŸan, Garibe Karasakal yeni doÄŸan, Veysi BaÅŸar yeni doÄŸan,

1993’te 66 çocuk: Nezir Ergün yenidoÄŸan, Åžemsi Ekici 6 yaşında, Esra Saçaklı yeni doÄŸan, Abide Ekin 3 yaşında, Gürbüz bayındır 5 yaşında, Naim Aslan (?), Semra Bayram (?), Mahmut Aydemir (?), AyÅŸe Yıldız (?), Diyadinli Canan, DilÅŸah, Ender ve Ruken (?) yaşında, Yunus Sabırlı 2 yaşında, Bahar Turan 3 yaşında, Eylem Elmalı 4 yaşında, Muhammed YaÅŸar yeni doÄŸan, Hanım YaÅŸar 4 yaşında, Gözde Rani 4 yaşında, Zeynep ÇaÄŸdavul yeni doÄŸan, Gülistan ÇaÄŸdavul yeni doÄŸan, Abdurrahman CoÅŸkun yeni doÄŸan, M Emin Aslan yeni doÄŸan, Seyitxan Balçık, Mesut Balçık (?), Cahit Öğüt 4 yaşında, Çınar Öğüt 3 yaşında, Dilbirin Canpolat 3 yaşında, Suna Canpolat 2 yaşında,

1994’te 84, 1995’te 7, 1996’da 6 çocuk, 1997’de 7 çocuk, 1998’de 8 çocuk, 1999’da 12 çocuk, 2000’de 3 çocuk, 2006 8 çocuk, 2009 liste yayına verilene kadar 2 çocuk..

Toplam 351 çocuk

Tarih: Sal Nis 28, 2009 7:03 pm

Kaynak: http://www.yasni.de/ext.php?url=http%3A%2F%2Fwww.gencinsesi.com%2Fmodules.php%3Fname%3DForums%26file%3Dviewtopic%2

Sen ve patronun Duçe budur Çiçek efendi.. Bazı arkadaÅŸlar dilimin sertliÄŸinden dem vururlar. Ama inanın bu adamların hiç biri saygıdeÄŸerlik ifade eden bir sıfata layık deÄŸildirler. Alçaktır bunlar! Vicdan yoksunu canavarlardır! KronikleÅŸmiÅŸ faÅŸist rejimin bu bekçiliÄŸini yapanlarla savaÅŸmak, bu rejimi tarihe gömmek, Her Kürd’ün, Türk’ün, emekçinin, kadının, iÅŸsizin ve entellektüel insanın görevidir..

2011-04-22

A sirac Kekuyon




Gorusunuz



An azadi ,An azadi

Demirci Kawa

2011-04-26 18:10 - Ben sizin yalanlarınızla baş edemedim bu bana dert oldu..Bende sizin önünüzde eğilmeyeceğim buda size dert olsun. dersimin isyancı lideri böyle diyordu.Mamoste kürt halkı bu saaten sonra geri dönüşümsüz ve tc devletinin yalan ve iftiralarını özümsemiş bir şekilde an azadi an azadi şiarıyla yola koyulmuştur.Bunu durduracak bir güç varsa beri gelsin.Biz özgür olmadığımız sürece onlarada asla rahat yok.Onlar bilir.