Sayin Gordenî

İçten yazıların, devreye girişteki zamanlaman, ne istediğini her zaman dürüstçe ifade etmen, seni hiç görmemiş olsam da bir dost gibi severek okumama yol açıyor.. Seni anlıyorum.

Sevgili Gordenî

Beraber yaşamakta olduğum fiziki hastalığım, bazı leş kargalarının da his ettikleri gibi, geri dönüşsüzdür. Bu hiç umurumda değil. Yaşadığım her dakika Kürt ve Kürdistani kalacağımı bilirsin. Hastalıkla dalga geçiyor olmam, onu yavaşlatmaya yetiyor. Fakat fiziki aktivitem istediğim seviyede olamıyor. Bunun için sadece yazabiliyorum. En çok istediğim şey, elimde klaşinkofum, dünyadaki her türlü zulumle, her güçteki zalimlerle kavgada fizik varlığımın son bulmasıdır... Sessiz, şahitsiz... Kahraman olarak ilan edilmeden.. tabiri caizse buharlaşmaktır.. Doğduğunda siyasi mücadele eden emekçi bir ana ve savaşçı bir babaya sahiptim.. Neredeler? Kaç kişi tanır anamı? Çok az..

Ä°ÅŸte saÄŸlık durumu bu olan ben, Sana ve senin gibilere yardımcı olmak için her govende varım.. Ama govend’in de kuralları vardır. CoÅŸkulu bir isyan govendinin “sergovendi”si olma ÅŸansım yoktur. Bundan dolayı govendi yavaÅŸlatmamak için yazı alanının dışına çıkmamam gerekiyor. On yıl, yirmi yıl önce olsaydı, gerekirse, o kaprisli, aydın oluÅŸu kendinden menkul kiÅŸilikleri dahi tek tek dolaÅŸabilirdim. Ama bugün, söz konusu kiÅŸiliklerle konuÅŸmak dahi tahammül sınırlarımı aÅŸar. Ä°kinci cümlede fiili kavga çıkarırım..

Ama yurtsever insanlarımızın Mahmur ve diğer sekiz kamp ile dayanışma ifade eden her yazılarını şerefle siteye asarım. Yaşadığımız süreçteki fedakarlık mecburiyeti konusunda, istenirse, konferanslar, seminerler verebilirim.. Tabii ki günü birlik..

Bu duygularla Seni ve Senin gibileri selamlıyor, gçzlerinizden, gözlerinizden öpüyorum.

2009-12-23

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz



Siz Kurtlerin Hasan Sabahi siniz.

Gordeni

2009-12-24 03:49 - Degerli Hacam, sizden özurdiliyerek bashlamak istiyorum. Chunku sizden belki o namertlerin maskelerinin dushmesi icin bir ricada bulunmustum ve sagliginizi hic dikkate almamishtim. Belki sicak kanli davranip amatörce bir istekti ama onlarin ne mal oldugunu Siz benden daha iyi bildiginiz icin belki bir nebzede olsa beni anlamanizi saglar diye dushunuyorum. Sayin Hacam. Islam diyor ki; Okumush bir insanin murekebi Shehit kanlarindan daha kutsaldir. Siz murekebinizle zaten dushmanin kanina zehir katiyorsunuz. Siz dushmana karshi zaten bir ordu gibisiniz. Dushmana, Sizin gibi degerli Hocalarimizin verdigi zarar bizim gibi binlerce genc insan veremez. Zaten Zulme karshi Kaleminiz bin Kaleshnikoftan daha fazla ishlev görur haldedir. Bence Siz dunyanin en mutlu insani olmalisiniz. Siz bashkalari gibi dunya menfaatlerin peshinden veyahut kishisel chikariniz icin caba sarf etmediniz. Sirf bu halk Özgurleshsin diye mucadele ettiniz. Bir shey diyecem ama inanin abartmiyorum, shu besh alti senede birikintimin yuzde doksanini Sizden aldim. Ben bir nevi Sizin gizli bir Ögrenciniz idim. Gerek Welatparezde gerekse kihsisel sayfanizda sizleri her zaman takip ettim ve hemen hemen butun yazilarinizi okudum diyebilirim. Hepimiz birgun mutlaka ölecegiz ama sizler gibi shansli degiliz. Chunku Siz, Kurdistan SHEHITLERININ karshisina borcunuzu ödemish bashi dik bir shekilde gideceksiniz ama biz bunu basharabilecekmiyiz acaba?! Ya o lesh kargalarinin halini dushunun. Yani her halikarda Siz Kazanclisiniz. Birgun hayatta taniship da sizlerin elini öpme dilegiyle saygilarimi sunar ve Yuce Allahtan Size acil shifalar temenni ediyorum.