Sayin Murat Kaya ve Sayin Kutbettin Özer’e

Sayin Murat Kaya ve Sayin Kutbettin Özer’e

Dileklerin için teşekkürler Murat.. Umarım hizmet için vaktim olur..

Sayın Kutbettin Özer’e gelince yaptığı üç kabalıktan dolayı, Partin ne olursa olsun, cevap vermeyeceÄŸim. Ä°ki kabalıktan birincisi; soyadımı KEKUYON yerine bilgin diye göstermesidir. Bunu ben Türk Devleti’ni Ä°sveç Demokrasisinden daha meÅŸru görmesine baÄŸlamaktan kendimi alamıyorum. Ä°kincisi ömrüne nereyese gün biçilen bir Kürd’e küçücük bir geçmiÅŸ olsunu bile çok gören bir insana ben ne diyeyim? Üçüncüsü; yazılarımı duygusal bulan bir bilim adamı pozu ile çıkmasıdır. Kendisine bilim adamlığını kazandıran çalışmalarını hayranlıkla okumaya hazırım. Aksi takdirde sussun ve Kürt Önderleri aramaktan vaz geçerek en önde yürüsün..

2009-06-12

A Sirac KEKUYON.... KEKUYON... KEKUYON!




Gorusunuz



Yanıt

Azad Gümgümlü

2009-07-08 04:21 - Sayın ve deÄŸerli Kekuyon, Ayrı düşünce ve deÄŸiÅŸik ifade etme özelliÄŸini kullanarak her insan özgürlüğünü sürdürmesi normladır. Bendeniz, ille görüşlerime katılma veya görüşünüzü kabul etmede gerekli olmadığını düşünüyorum. Saygım her fikirlere açıktır ve selamlıyorum. Yukarıdaki açıklamalarınız ve ifade etme biçimi kendinize göre yorum yapmışsınızdır. Gerçekten yanlış anlaÅŸmalar vardır. KiÅŸileri aÅŸağılayarak küçültmekle deÄŸil, yapı itibarıyla somutları görerek yanıt tahliller yapılmalıdır. Vallahi hasta olduÄŸunuzu da bilmiyordum, ÅŸifalar diliyorum. Åžimdiye kadar ilk defa bu yazıyla karşılaÅŸtım. GecikmiÅŸ yanıtıma beni lütfen bağışlayınız. Sonra Karlsruhe'de Turgay denilen ÅŸahsı hiç tanımıyorum, galiba takma isimle geziniyor. Bana ait olan ifadelerini kabul etmiyorum. PKK’lı olmadığımdan dolayı sıradan olan Kürt yurt severleri böylesi saygısız kelime kullanmaları sosyal yaÅŸantılarına göre bağışlıyorum. Oysaki, ben bu ÅŸahısların bürokratlarda iÅŸlerini yapmış ve haklarını savunan kiÅŸilerden biriyimdir. Beni hiç bir güç kendi düşüncesine baÄŸlayamaz. Beni yapan ve olgunlaÅŸtıran kendi öz varlığımdır. Her Kürdistanlı yurt severlere olan sözüm ve tavsiyemdir. Sizi saygıyla selamlıyor çalışmalarınızda baÅŸarılar diliyorum. Ä°nÅŸallah saÄŸlığınız yerinde ve tekrar eski halinizdesiniz. Ä°nsanların fikir ve düşüncesi ne olursa olsun Saygım sonsuzdur. derin selamlar Kutbettin Özer

Geçmiş Olsun Dileklerimiz

Sihat NerweyÃŽ

2009-06-16 04:33 - Sayın hocam, hastalığınız bizi gerçekten çok ama çok üzmüştür. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Sizleri çok seven okuyucunuz.

Cok büyük gecmis olsun

Turgay

2009-06-15 01:57 - Degerli Hocam; Öncelikle gecmis olsun dileklerimi iletir ellerinizden öpüyorum. Kutbettin özer benim kaldigim sehir olan Karlsruhe Sehirinde yasiyor,hic bir formasyonu olmuyan,ne kürtler,ne almanlar vede tirkolar tarafindan sevilmeyen biri.bir ara nasnamecilerle Kürt hareketine saldiriyordu,böyle yazarak,saga sola saldirarak,dikkat cekmeye calisiyor,keske hic cevap vermeseidiniz. Tekrar acil sifalar diliyorum.