Obama Nobel’e layık görüldü..

Åžu Norveç Nobel komitesi abesle iÅŸtigale devam ederek bu sene nobel “barış” ödülünü Obama’ya verdi. BilindiÄŸi gibi aynı komite bu ödülü bir zamanların kasabı Begin’e de vermiÅŸti. Åžimdi merak ettiÄŸim, bu ödülün neden Evren’e verilmediÄŸidir..

Obama, ABD’nin gelmiÅŸ geçmiÅŸ en fazla laf üreten lideridir.

Peki ne yaptı da Nobel’e layık görüldü?

Laf üreterek! Bu ödül ilk kez icraata değil laf üretimine veriliyor..

Oysa Obama Beyaz Saray’ın iplerini ele alır almaz, zayıf halkları güçlü kolonyalistlere kurban eden, ettiren bir zattır. Daha henüz Beyaz Saray’a ısınma turları yaparken, ilk olarak Tamiller’i Irkçı-FaÅŸist Lenkler’e yem olarak sundu. Büyük Tamil katliamında kılını bile kıpırdatmadı. Bir protesto bile çekmedi.. Tam tersine katliamı karartanlara çanak tuttu.. Veee.. Obama Nobel alıyor!

Türk-Ermeni barışını saÄŸlayacağım diye, Ermeni katliamı’nı, seçim kampanyasındaki açık vaatlerine raÄŸmen tanımadı. Oysa Birinci Dünya Savaşı’nda yaÅŸanan Ermeni, Süryani ve Kürt katliamı, “Holocost” denilen Yahudi katliamını katlar niteliktedir. Obama ve yardımcısı paragöz Clinton, Türkler ile protokol imzamaları için Ermeniler’e yaptıkları baskılar da cabası.. Veee.. Obama Nobel alıyor!

Yahudi dediÄŸimizde, son ve belki de en büyük Filistin katliamı bu zatın gözleri önünde cereyan etti. Güvenlik Konseyi’nden olayın vehametine uygun bir “resolutıon” çıkmasını veto ettirdi.. Åžimdi Gazze yerle bir edilmiÅŸ durumda. Çocuklar okulsuz, büyükler evsiz, insanlar aç dolaşıyor.. Veee.. Obama Nobel alıyor!

Ä°slam’la ABD’yi yaklaÅŸtırcağım diye, dünyanın en insafsız, en gerici, en halk düşmanı rejimlerini güçlendiriyor. Esat, Rejimi, Körfez’deki krallar, emirler, Kuzey Afrika’daki katliamcı rejimler ÅŸimdi onun koruması altında.. Veee.. Obama Nobel alıyor!

Afganistan’daki durumu daha da içinden çıkılmaz hale sokan, Taliban-al-Qaida koalisyonunu yürüttüğü yanlış politikalarla güçlendiren, al-Qaida’nın Pakistan’da tam kök salmasına yolaçan bir zattır bu.. Veee. Bu zat Nobel alıyor.

Honduras’taki cunta’yı güya kınayan, ama aslında bu cuntanın yerleÅŸmesine hiç itiraz etmeyen bu zattır.. Vee.. Åžimdi bu zat Nobel alıyor!

Hele Kürdistan’dadaki durumu tam bir fecaata dönüştüren bu zattır. Güney’i satıyor, Kuzey’i kurbanlık koyun gibi Türkler’e teslim etmeye çalışıyor. Dünyanın görüp göreceÄŸi en adi psikolojik saldırıları tezgahlatan, Türk Gerici Devleti’ni OrtadoÄŸu Milletleri’nin başına bela eden bu zattır.. Vee. Bu zat nobel alıyor!.

Yahu bu kadar kısa bir süre içerisinde bu kadar olumsuzluğu nasıl sığdırdın?

Hey gidi barış hey! Sen nelere kadirsin!

2009-10-10

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz