Filistinli Erdoğan ve Kürtler..

Filistinli Erdoğan ve Kürtler..

Davos toplantısından sonra yapılan seçimde “ErdoÄŸanlık yapıyor” sloganı yılın sloganı seçilmiÅŸ. Ehh biz de artık “be adam ErdoÄŸanlaÅŸma” deme hakkını elde ettik sayılır (Bu hak TRT 6’dan iyidir herhalde).

Ama ErdoÄŸan yine de bizden çok önde. Hem Araplar’ı kazanmış, hem de Kürt Savaşı’nda Ä°ran’la daha pervasızca yan yana görünmeye baÅŸlamıştır. Bu arada Ä°ran’a göz kırpmakta olan Obama Rejimi’nin olurunu da almış bulunuyor. Obama mollalar rejimine sadece göz kırpmakla kalmamış, bu arada BaÅŸkan Bush Yönetimi’nin yapmadığını da yaparak Ä°ran’da faaliyet gösteren PJAK’ın malvarlığına da el koyma kararı almıştır. Kürd’ü kurban verme politikasının bir parçasıdır bu tavır. Kürd’ü feda ederek OrtadoÄŸu’da istikrar saÄŸlayacağını sanan ilk ABD’li yönetici deÄŸildir Obama.

Bir yandan ruhu asimile olmuÅŸ bazı Kürtler’i TRT 6 ve son olarak BÄ°LKENT Ãœniversitesi’nde “Kürtçe eÄŸitimi”ni seçime tabi ders bazında kabul eden bir yeni “açılım”da daha bulunmuÅŸtur. Bunun da, tıpkı TRT 6 gibi, kanuni alt yapısı yoktur. Bu tür beklentileri “iyi bir adım” olarak niteleyenler biraz düşünseler başımıza örülmekte olan çorabı anlarlar. Bence Mazgirt’te dağıtılan beyaz eÅŸya bile TRT 6 ve “Seçime tabi Kürtçe”den daha ileri bir adımdır!

Sahtekar Erdoğan, her yönden psikolojik saldırıya geçmiş bulunuyor. Bu saldırının iki hedefi vardır:

Birincisi; Kürtler’i siyasi mücadele alanından silmek ve Türk Devleti’ne muhatap olabilecek bir Kürt Partisi bırakmamak..

Ä°kincisi; Askeri saldırılarla cihandaki tüm Kürtler’in gözlerini korkutarak kendi devletine baÄŸlamanın yolunu açmak.. Son zamanlarda piyasaya sürülen yeni kariyerlerin “füze ve mayın iÅŸlemez” ÅŸeklinde takdim edilmesi, Ä°srail CumhurbaÅŸkanı’na yapılan terbiyesizliÄŸe raÄŸmen ABD ile istihbarat paylaşımı bu gösterinin parçalarıdır.

Sahtekar ErdoÄŸan’ın bu seçimi Kürtler’i tümden tasfiye etmenin bir fırsatı olarak deÄŸerlendirmesi ve kullanılan iÄŸrenç savaÅŸ metodlarının askerler tarafından da benimsenmesi dikkat çekicidir. Åžu anda bütün politik oyunlar, “diplomasi” adı altında Araplar’a yönelim, hiç de gizleme lüzumu hissetmeden Kürtler’in tasfiyesi noktasına gelip dayanmıştır. Bu sahtekarlığı ideolojik gevezeliklerle aÅŸmak oldukça zordur.

Bütün bunlara baktığımızda ErdoÄŸan Türk Tarihi’nin görüp göreceÄŸi en sahtekar yönetici olarak beliriyor. Åžu vicdansızlığa bakarak siz yanıtlayın:

-Sahtekar ErdoÄŸan “Plajlardaki çocukları nasıl vurduÄŸunuzu, nasıl öldürdüğünüzü biliyorum” diyor. Oysa aynı ErdoÄŸan daha dün denebilecek kadar yakın bir zamanda Amed’de Kürt çocuklarını öldürme fetvası vermiÅŸti..

-Sahtekar ErdoÄŸan ve takımı Filistinliler’in mülteci durumuna düşürülmesinden acı duyduÄŸu izlenimi vermeye özen gösteriyor. Oysa sadece Türk Devleti’nin sınırları dahilinde 14 milyon Kürt rezalet bir mültecilik hayatını sineye çekiyor. Bu rakam Ä°srail-Filistin ve Ãœrdün’ün toplam nüfusunun çok üstünde bir rakkamdır.

-Sahtekar ErdoÄŸan ve takımı son zamanlarda çok sayıda filistinlinin öldürüldüğünü neredeyse “aÄŸlayarak” anlatıp duruyor.. Oysa sadece Musul’da, Êzdî Kürt yurttaÅŸlarımızdan 1000’i aÅŸkın insanın bir tek defada öldürüldüğünü unutturmaya çalışıyor.

-Sahtekar ErdoÄŸan, Hamas’ın seçim kazandığını söyleyerek destekliyor. Oysa eÄŸer Türkler, tıpkı Ä°srailliler gibi Kürdistan’dan çekilmiÅŸ olsalardı, mesela DTP silme iktidar olmaz mıydı?

-Hamas radyo ve TV’leri yayınlarını Ä°srail’e bağımlı olmadan yapıyorlar. Oysa Kürdistanlılar’ın TV ve radyo yayınları ya diasporada ve satelitlere ödenen çuvalla para sayesinde yapılabiliyor. Son zamanlarda yayına sokulan Türk Devleti’nin emrindeki TRT 6 ise doÄŸrudan doÄŸruya bir psikolojik savaÅŸ düdüğü olmaktadır..

Bu sahtekar ve takımının diğer tahribatlarını da saymaya kalkarsak bir kitap yazmamız gerekecektir.

Bu kadar vahim bir durumda bile Kürt Yurtseverleri boğazlaşmaktan geri durmamaktadırlar. Yazık..

Her Kürt Milliyetçisi, kişisel yıpratılmaları da göze alarak uyarı görevlerini yapmalıdır.

2009-02-05

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz



keleÅŸli

bingöl

2009-02-08 00:29 - keleÅŸliyi iyi deÄŸerlendirmiÅŸsin :-)

Erdoğanı iyi tanırım.

Robin

2009-02-06 01:11 - Ben İstanbula gelirken Süleyman efendinin cemaat yurtlarında kaldım. Tayyip Erdoğan ve eşi Emine hanım cemata bağlıydılar. Emine Erdoğanın rabıtası (cemmatta oldunlaşanlara verilen bir zikri sır) bile vardı. Tayyip ençok Zeytinburnundaki Emine İnanç vakfına giderdi. Cemaatin okulu... Tayyip Erdoğan Belediye başkanı iken Cemaat yöneticisi Kemal Kaçar tarafından kovuldu. Cemaat büyüklerinin bana verdiği tüyoya göre, Tayyip o dönem ABD ile anlaşmış ve her türlü hilebazlıkla yönetime getirilecek. Tayyib'in 2 büyük hatası olacakmış onlara göre: 1-Erzurumdan ilerisi Kürdistan olacak. Yani bölünme olacak. Tabii çok kan da dökülecek.(Bunu müjde olarak aldım :)) 2-Kıbrısı Rumlar kapacak. Yani adam kendi Tarikatınca kovulmuş biri..

Sahtekar mi yoksa münafik mi?!

Gordeni

2009-02-05 21:51 - Elinize saglik sayin Hocam. Bence Erdogan munafigin tekidir. Cunku dedikleri ve yaptiklari bir birlerine zittir. Bir insan bu kadar alcalabilir diyebilirim. Tek istegim bu munafigin son manevrasina kurd halkinin kanmamasi ve temiz dini duyularina yenilmemeleri dir. Saygilar