Ceylan.. Çoban.. Öğrenci.. Şehit!

Türk Ordusu, büyük bir Kürt ve düşman komutanı olan Ceylan’a helikopter, havan topu ve etraftaki dört üssündeki askerleri eÅŸliÄŸinde saldırdı! Kahraman Ordu bu ”çıbanbaşı”nı da büyük bir fedakarlık gösterisi ile yok etti.

Hain Ceylan, saldırı sırasında yerine durmayarak sağa sola zikzaklar çizmek suretiyle mehmetçiğin işini zorlaştırmaya çalışmasına rağmen, kahraman Türk Pilotları ve topçusunun elinden kurtulamadı. Böylece Ceylan denilen teröristin bulunduğu nokta ebedi Türk yurduna tekrar kazandırıldı..

Evet Türk Ordusu aÅŸağı yukarı böyle düşünür.. Bilmem hatırlarmısınız, Türkler’in bir zamanlar kadınlığın yüzkarası olan Çiller adındaki bir baÅŸbakanları vardı. Onun hükümeti döneminde Dersim Köylerine büyük bir helikopter saldırısı düzenlenmiÅŸti. Bu Nalet Türk BaÅŸbakanı gazetecilerin saldırı ile ilgili sorularına; ”o helikopterler PKK’nin idi. Bunları Afganistan’dan getirip ’Tunceli’ni bombalayıp gittiler. Bizim bu bombalama olayı ile bir ilgimiz yoktur” demedi mi?

Åžimdi Türk ordusu yine bu yüzkarası eylemini PKK’ye yüklemeye çalışmakta, bu konuda delil karartıp, fabrikasyon delil yaratmakla meÅŸguldur..

Ä°ÄŸrenç ruhların iÄŸrenç katliamci yüzleri orta yerde duruyor.. Çevresinde dört büyük Türk Askeri üssü bulunan bir köye PKK neden saldırsın? Ãœstelik ÅŸerefli bir barış isteyen bir ananın çığlığı bütün kulakları tırmalarken.. PKK nası oluyor da bu kadar engeli aÅŸmayı göze alarak büyük bir gayretle Ceylan’ın bulunduÄŸu alana varacak ve 13 yaşındaki bir Kürt Kızı’nı imha edecek?

Türk DediÄŸin esaslı bir yalancı olmalıdır! Bir yandan halka umut dağıtacak, öte yandan da genç Genç Kürtler’in hayatlarını söndürmekte en ufak bir tereddüt göstermeyecek.. Ä°ÅŸte MoÄŸol Cengiz’in çocukları böyledir.

Ben tüm Türk Ordusu’nu Ceylan’ın bir tırnağına deÄŸiÅŸmem. Nasıl olur da bir katiller sürüsü ile bir genç Kürt kızı mukayese edilebilir?

Ceylan bedenini vatanının topraklarına emanet etti ve ÅŸehitler kervanına katıldı. O ÅŸimdi Mizgin’in, Sarya’nın, Zilan’ın Beritan’ın, Beriwan’ın, Newroz ateÅŸini bedenleri ile harlayan diÅŸi arslanların misafiri! O ÅŸimdi canını verdiÄŸi vatanında düşmanın gözlerini oyuyor! Ölüsü dirisinden daha tehlikeli olan bir geleneÄŸin bugünkü halkasıdır!

Sana bin selam ey Kürt Vatanı’nın küçük evladı Ceylan!.. Sana kıyan canavarlar elbete bunun hesabını bir ÅŸekilde vereceklerdir.

Hatıran önünde saygı ile eğiliyorum..

2009-10-06

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz