Arkadaşlarıma bazı cevaplar

Arkadaşlarıma bazı cevaplar

Abdin’e

YaÅŸam sürecime 1 ile 12 yıl arasında deÄŸiÅŸen bir süre biçiliyor. Bunu öğreneceÄŸim. Önemli olan bazı hizmetler için vaktimin kalmasıdır. Bunun için savaÅŸacağım. Hastalığın adını vermeyeceÄŸim.. Ama korkuyu gözlerimden okuyan çıkmayacaktır. Tek çekincem Kürdistan’a olan borcumu hakkı ile ödeyememiÅŸ olmaktır. Bunu geçiyorum. Projenin delil toplama aÅŸaması bitmiÅŸ, kafamda yazıya dökme aÅŸaması ile ilgili teori, felsefe ve plan belirginleÅŸmiÅŸtir. Bu proje Büyük Kürdistan tarihi olacaktır. Aktiviteme izin veren güç azalsa da çabam son noktama kadar devam edecektir.

Dicle’ye

Figar ve sıfır hakkında bilgiler elimde tam olmasa da mevcuttur. Sana bazı adresler de bırakacağım. Genç kafanla bunları toparlarsan büyük bir hizmette bulunursun. Unutma Dicle; her karşılaşacağın yazıda, kaynakta manipulatörlerle boğuşman gerekecektir. Pırıl pırıl zekanla bunları aşacağını biliyorum..

Berdan, Erdem, dilmij, Espar ve Çewligi arkadaşlara;

Ä°yi dilekleriniz için teÅŸekkürler. Ama unutmayın Kürt Milleti ve Kürdistan sizden herhangi bir alanda hizmet bekliyor..Kendinizi hepimizin anası olan Kürdistan’a konsantre ediniz.

Diğer arayanlara da selam ve saygılarımı sunarım.

2009-06-04

A Sirac Kekuyon




Gorusunuz



Allah korusun seni

Kurdek

2009-06-17 12:12 - Abi bende yazdım gelmedi seni seviyorum