PWD Site'ı ne yapıyor?

PWD'nın normal siyasi çizgisini sürdürmesine, bu çizgiyi kitlelere ulaştırmak ve benimsetmek için internet dahil tüm modern bilgilendirme ve haberşme araçlarını kullanması görevleridir. Buna hiç kimsenin bir diyeceği olamaz. Fakat bu uğurda bizi de ilgilendiren aşırılıkları konusunda uyarı görevimizi yerine getirmeden duramayız. Kısa notlar halinde son günlerde saytlarına yazıları asılan bazı kişilikler ve unsurlar konusunda onları ve kamuoyunu uyaracağız..

-Türk Devleti'nin düzenlediği hilelerle dolu seçimlerden önce "Kalender Şahin" adlı "dertsiziks" diye nitelediğimiz kilişiğin "Zübüklere oy verme" başlıklı yazısına yolu kapattığımız için adı geçen yazısını PWD'ye göndermiş, bu siteın webmasteri tarafından tereddütsüz okuyucularının dikkatine sunulmuştur. Dertsiziks bu yazısında uzun gevezeliklerden sonra Kürt yurttaşlarımızın oylarını TKP (Türkiye Komünist Partisi) gibi ezelden beri Kürt Milleti'ne düşmanlık etmiş bir çizgide yürüyen partiye vermeyi tavsiye ediyordu.. Saytlarında bir ay aslı bırakılan yazıda Kalender Efendi sırf DTP'liler'e "zübük" dediği için mi sahip çıkılmştır, yoksa PWD'lilerin de gönüllerinde TKP yatıyor onu bilemiyoruz. "Adamın kendi görüşüdür bizi bağlamaz" gibi sözlere karnımız toktur. Eğer bu bir görüş idiyse onun yerine başka yazılar asılır ve ilgili yazı süratle arşive itilirdi..

-1970 Darbesi boyunca pek çok genci ve eski tüfeği hapislere tıktıran, gerektiğinde öldürten Mahir Kaynak adlı MİT masa başkanı bu saytın adeta devamlı yazarı durumundadır. Halkımızın "desinformasyon" ile "informasyon"u pek ayırd edemediği bu süreçte Kaynak'ın yazıları itibariyle Türk basını ve görsel-işitsel yayınları yetmezmiş gibi bir de Kürt basınını işgal etmesi, kafa karıştırması doğru bir şey mi?

-Daha da fecisi, bize bütün yazılarını gönderen ve Kürtler'in birlik ruhunu, mücadele azmini çökertmeye çalışan bir zincirin halkaları, MİT Ajanları grubunun devam edecek olan bombardımanında sırf "Rojhat Zozan" takma adını kullandı diye yazısını asmak Kürt Milleti'ne bir hizmet midir? Biz elbette bu ajanlar zincirini dört yıldan beridir sürekli olarak saytlara ve forumlara hatırlatıyoruz.

Takdir kendilerinindir. Ama bu böyle devam edemez.

2007-08-12

Sirac (Bilgin) Kekuyon

2007-08-12




Gorusunuz