Dinle Barbar!

Kürt Milleti savaştan nefret eder. Bundan dolayı bütün sorunların barışçı metodlarla ve karşılıklı konuşma, yani dialogla çözülmesinden yanadır. Çünkü bir savaşın nelere mal olduğunu, İstiklal Savaşı'nda toprağa verdiği milyonları bulan evladından dolayı, çok iyi bilir. Anaların kuzularından ayrılmasına hiçbir Kürt Lideri'nin yüreği dayanmaz. İki taraftan gençlerin önlerindeki hayatı dopdolu yaşaması, karşı cinse de mutluluk vererek barış içinde yaşlanmalarını isterler. "Çocuklar gülsün, şeker de yesin" gibi bir isteği düşlemek çok mu kötü?

Ama düşmanın gözü dönmüştür bir kere. Etrafını göremez durumdadır. Her sözleri kan ile başlar kan ile biter. Kan kan kan! "En iyi Kürt ölü Kürt'tür" zihniyeti bütün Türk kitlesini sarmakta olunca, iş başa düşer elbette.

İyi dinle "onuncu yıl marşı" kafalı serseri Askerbaşı! Hiç bir bölgesel güç artık Kürd'ü esarete, senin havalı tavrını tahammüle sevk edemez. Kürt Milleti Kişiliğini, vatanını, şehitlerinin onurunu korumaya kararlıdır. Özgür yaşama hakkını Kürd'ün elinden almaya kalkmak ateşle oynamaktır.

Kürt Milleti'ne karşı kader savaşını açma niyetin artık gün gibi ortada. Bunu bekliyorduk. Ne dağlardaki ve Güney'deki Arslan Gerilla'mız, ne de bütün unsurları ile nizami ordumuz gafil avlanmamıştır. Hepsi savaş açmanı bekliyorlar. Aslında şu anda senden önce saldırıya geçme hakkını elde etmiştir.

Sen, dünyanın çok iyi tanıdığı asker bozuntusu, şu anda Kuzey'de üç Kürd Vilayeti'ni katliamla yüzyüze bırakmış bulunuyorsun. Evet, buralardaki sivil halkımız büyük bir tehlike altındadır. Biz bölge dışındaki Kürtler olarak günde kaç insanımızın senin askerlerin tarafından işkence ile öldürüldüğünü bilmiyoruz. Dünya Güçleri'ni bu trajediye müdahale etmeye çağırıyoruz. Türk Generalleri'nin hedeflerinde şu anda sadece siviller oturtulmuştur. Savaşın dışında kalan bu insanlar hayatlarını Türk Devleti'ne emanet etmişlerdir. Tarihlerinde görülmemiş büyüklükte bir askeri yığınağa rağmen bir avuç gerilla ile başa çıkamayan Askerbaşı, intikam için sivillere yönelmiştir.

Şimdi ise, PUKMedia'nın geçtiği habere göre "indirme için yer keşfi" için on Düşman Helikopteri bir kısım askerlerini 1976'dan beri boş olan dağlık bir bölgeye indirmiş ve kısa bir süre sonra defolup gitmişlerdir. Bütün bu hareketlenme Kürt Komandoları tarafından saniye saniye takip edilmiş, eğer emir verilseydi tümünü paketlemeleri işten bile olmayacaktı.

Dinle Tırko, artık Kürdistan'a sefer olur fakat zafer olmaz.. Sefere kalkan rezil olur, rezil! Bunu kendin de göreceksin. Şu yazdıklarımı hayal ürünü, fiction sanma. Savaşa girme emri verdiğin andan itibaren bunu kendin de göreceksin. Belki "zayıf nokta" sandığın Zaxo hattından saldırıya geçebilirsin. Orada seni hangi sürprizin beklediğini ben yazmayayım, iyi askersen kendin bul!

Kürt Askeri Makamları'nın savaş taktiklerini bilmiyoruz (zaten bilsek bile seninle paylaşacak değiliz). Ama Bayük Barzani'den bildiğimiz kadarı ile hattı müdafaa yerine sath-ı müdafaa olacaktır. İşte o zaman çık çıkabilirsen işin içinden. Anandan doğduğun güne lanet okuyacağın günleri o zaman yaşayacaksın.

Göreceksin Büyükanıt! Kürt kadınının, erkeğinin, ihtiyarının ve çocuğunun nasıl bir gülle kesildiğini göreceksin.. Dimyat'a pirince gidiyorsun, ama evdeki bulguru kaybetmek üzere olduğunu unutma!

Kürt Milleti zafere kilitlenmiştir.

Zafer bu kez haklının olacaktır.

2007-06-07

Sirac (Bilgin) Kekuyon

2007-06-07




Gorusunuz