Okçuoğlu denilen unsura..

Kürdistan'dan çok siyasetçi geldi geçti, fakat senin kadar ben merkezci, kendisini entellektuel sanacak kadar cahil, Kendi milletine bu kadar yabancı, bu kadar değişken hiç kimse yaşamadı. Çici'nin koyusu olduğun günlerde iktidar olsaydın veya Apo'nunki kadar güçlü bir partiye dayansaydın, akademik düzeyde öğrenim gören hiç bir Kürt bırakmazdın. Hiç bir Melle'ye yaşama hakkı tanımayacağın gibi, demokrasinin "D"sini ağzına alanı kurşunlardın.. Neden mi? Mao'nun kültür devrimi denilen büyük katliamı taklit edeceğin için..

Senin nezdinde hiçbir Kürt partisi milli değilse, senin nezdinde tüm Kuzeyli Kürt Partileri MİT'in kontrolunda kurulmuşsa, Şêx Seid Efendi bir "korkak" bir "teslimiyetçi idiyse, sen ya zır cahilin teki, ya da "MİT'İN KONTROLUNDA" birisin.. Hem sen de "Kawa" adlı bir parti kurmaduın mı? O zaman kendiniş nereye koyuyorsun? Beynin Türk, davranışın Türk, Karın Türk, Türk oğlu Türk gibi davranan sen, neye dayanarak Büyük Kürt Şehidi Şêx Se'id'i "Korkak", "teslimiyetçi" olarak niteliyorsun? Bunu ilk olarak Apo'nun avukatlığından kaçarken yarım ağız dile getirmiş, daha sonra "yalvar, yakar" gittiğin Güney'de, Ronî programında tüm açıklığı ile dile getirmiştin.. Türk Devleti'nin uyduruk tutanaklarını esas alan sen, neden Kürt ve dünya kaynaklarına itibar etmiyorsun da, Tırko'^nun taaa o zamanlardan beri yürüttüğü psikolojik savaş dökümanlarına itibar ediyorsun? Bu açıktır Bay Okçuoğlu.. Sen uzaktan kumandalı bir programın piyonu değil isen o zaman kafa yapın itibariyle Kürdistan'a yabancısın, Kürdistanlı değilsin..

Bay Okçuoğlu, senin haddine değildir tüm Kuzeyli partileri MİT'in kontrolunda göstermek! Bir çok üst düzey elemanını kurban veren, bedel ödeyen, ailesi dağılan hatta ülkesi viran edilen insanları suçlayan sen neyi amaçlayabilirsin bu suçlamalrınla? Bir yol mu gösteriyorsun? Hayır! Bir programın mı var? Hayır! Hatta sağlam ve güvenilir bir kişiliğin mi var? Hayır! Hatta "belden aşağı" karekterinle ilgili işlediğin son suç dolayısıyla geleneklerine bağlı her Kürt'ün seni alnından vurma hakkı bile doğmuştur Tabii ki biz geleneklere değil, ulusal menfaatlere kilitlenmiş olan mağduru davranışından dolayı desteklediğimiz için daha açık yazmıyoruz)..

Evet, tepeden tırnağa kadar pisliğe bulanmış olan Sen, daha hangi mesajı vereceksin? Umarız bu, Kürt basın ve yayın organlarına son çıkışın olur..

Sirac Bilgin

2006-02-20




Gorusunuz