Türk Genelkurmayı; Sevinme..

Welatparez forumunda gelişen genel çizgiye gönül verenler, sizin emrinizdeki Özel Harp Dairesi'nin oyununa gelmeyeceklerdir. Kürt Kanı'nın dökülmesi, o adi tabirinizle; "itin ite boğdurulması" politikanız tutmkayacaktır.Programımızda hiçbir sapma bekleme gafletinde bulunmayın. Kürt İstiklal mücadelesi2ni sürdürmeye kararlı zinde evlatlarımız her alanda bütün hızı ile eylem içinde örgütlenme esprisine uygun olarak sahaya çıkacaklardır. Bunun lamı-cimi yoktur. Kürt Milleti varoldukça en son evladına kadar vuruşacaktır, bunu bilin.
Welatparez Site'ını üstündeki ambargonuzun tam da iki şehadet yaşadığımız bu günlerde Kürdistan'da kaldırılmasının anlamını biliyoruz.Ama umduğunuzu bulamıyacaksınız. Biz, tetiği PKK çekmiş olsa da, şehitlerimizin kanını hep sizin ellerinizde görüyoruz. Dağda, ovada, evde, zindanda, işkencede, sokakta her vatanlaşan Kürt'ün kaatili İşgalci-ilhakçı devletiniz ve sizsiniz. Kürdistan bağımsız olsaydı biz bunları yaşamayacaktık. Okuyacak, fabrikalar kuracak, dünya ile entegre olarak çağı yaşayacaktık. Şimdi ortaçağı yaşıyorsak bunun sebebi siz barbar kan emici güruhsunuz. Milletim dediğiniz insanlar, aralarında bulunan bir avuç vicdan sahibi insan hariç, tümüyle suçludur. İmralı sadece bir enswtrumandır elinizde.. İmöralı uğruna Kürt Milleti'ni feda edenler de aynı uğursuz rolu oynamaktadır. Ama onların kandırıp, beyinlerini yıkadığı bir çok vatan evladımız vardır ardlarında. Bizi bunlara yöneltemezsiniz. Onların bu uğursuz safları terk etmesi için elimizden geleni yapacağız. Fakat bütün enerjimizi uzun bir vadeye yayarak bunları ikna için harcamamızı bekliyorsanız yanılıyorsunuz. İstiklal Mücadelemiz mutlaka sürecektir.
Bizim Kürdistan'ı savaş alanı olarak seçmemiz beklenemez. Provokatörlerinize, psikolojik savaş makinanızın yerli dişlilerine rağmen bu oyuna gelmeyeceğiz. Dişe diş diyoruz. Döktüğünüz kanın içinde boğulacaksınız. Her yönelişinizin ve geçmişten beri yaptıklarınızın intikamı mutlaka alınacak, hesap Türk sokaklarında sorulacaktır. 18 milyon insanımız orada sizin metropollerinizde bombalaşmak için örgütlenmeyi bekliyor. Hiç, ama hiç kuşkunuz olmasın, bu başarılacaktır.
Hesap verecek olan hepinizsiniz. Aaranızda masum kişi yok. 2006-02-13

Sirac Bilgin

2006-02-13




Gorusunuz